Plejehjem

Vi kan i Aabenraa Kommune tilbyde dig en god og tryg bolig, og hjælpe dig med det du har brug for, men også at udvikle, styrke og bevare dine ressourcer.

På Aabenraa Kommunes plejehjem bestræber vi os på, at være der for dig. Give dig et godt og trygt hjem, med samtidig udfordre, støtte og coache dig til et selvstændigt og værdigt liv, sammen med dine pårørende og dig.

I Aabenraa Kommune har vi en vision om, at alle kommunes ældre borgere skal have mulighed for at levet et godt, værdigt og aktivt liv, hvor du deltager i fællesskaber, hvor du føler du kan være noget for andre, og hvor du oplever, at du bliver opfattet som den ressource, som du er. Vi er alle forskellige, både i ønsker og behov, så vi prøver på bedst mulig måde at møde dig i øjenhøjde. At gøre alt det der er muligt for at hjælpe dig. 

Vi har 8 forskellige plejehjem i Kommunen. På plejehjemmenes hjemmeside kan du læse om visioner og værdier, ligeledes finde praktiske og hjælpsomme informationer 

Vi samarbejder også med danske diakonhjem, du kan se mere på Enggården Friplejehjem og Friplejehjem Egegård

Har du spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kan du kontakte Centerleder for plejehjemmene i Aabenraa Kommune Helle Marie Hansen på tlf. 7376 8862

Kontaktinfo

Visitation & Understøttelse

Telefon: 7376 7676

Telefontid:
Mandag-fredag kl. 8-13 (onsdag er der lukket)

Alle medarbejdere i Visitation & Understøttelse har personlig træffetid dagligt fra 8.30-9.30 (onsdag lukket)

 

Hvis du ikke har mulighed for at kontakte Team borgerindgang i telefontiden, er du velkommen til at kontakte os på mail til:
teamborgerindgang@aabenraa.dk. Så vil vi svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest på førstkommende hverdag.

Postadresse:

Visitation & Understøttelse
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa