Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Vedligeholdende træning

Vedligeholdende træning er en mulighed for dig, der har behov for et forløb med målrettet træning under faglig støtte og vejledning, for fortsat at kunne klare opgaver i din dagligdag.

  Hvad er formålet?

  Formålet med vedligeholdende træning er, at du bliver i stand til at fastholde fysiske, psykiske og sociale færdigheder, så du så vidt muligt, kan klare dig selv og være uafhængig af andres hjælp.

  Hvem kan få vedligeholdende træning?

  For at få vedligeholdende træning skal du have bopæl i Aabenraa Kommune.  En visitator fra Visitation & Rehabilitering skal have vurderet, at du har behov for for støtte og vejledning under træningen for at kunne bevare dine fysiske, psykiske og sociale færdigheder.

  Du kan få bevilliget enten et forløb på 3 måneder eller 6 måneder.

  Hvordan foregår vedligeholdende træning?

  Vedligeholdende træning foregår altid som holdtræning, da den sociale kontakt og fællesskabet erfaringsmæssigt er med til at give et godt resultat af træningen.

  Når du har nået dine mål med den vedligeholdende træning, vil du som en del af træningsforløbet modtage vejledning og støtte til selv at fortsætte med aktiviteter i hjemmet, nærområdet eller i evt. foreninger.

  Kan man få befordring eller befordringsgodtgørelse?

  Hvis visitator vurderer, at du er ude af stand til at benytte almindelige offentlige transportmidler, kan du få tilskud til individuel befordring. Læs mere om individuel befordring.  

  Kontaktinfo

  Visitation & Rehabilitering

  Telefon: 7376 7676

  Telefontid:
  Mandag-fredag kl. 8-13 (onsdag er der lukket)

  Alle medarbejdere i Visitation & Rehabilitering har personlig træffetid dagligt fra 8.30-9.30 (onsdag lukket)

  Medarbejdere i Boligadministrationen har personlig træffetid mandag, tirsdag og torsdag fra 8.30-9.30 og fra 13-14, fredag fra 8.30-10 (onsdag lukket)

  Hvis du ikke har mulighed for at kontakte Team borgerindgang i telefontiden, er du velkommen til at kontakte os på mail til:
  POST-vogrborger@aabenraa.dk. Så vil vi svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest på førstkommende hverdag.

  Postadresse:

  Visitation & Rehabilitering
  Skelbækvej 2
  6200 Aabenraa

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid