Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Sund Opvækst

  Sund Opvækst

  Sund Opvækst - Aabenraa Kommunes sammenhængende børne-, familie- og ungepolitik - opstiller en række ambitiøse politiske mål for, hvordan vi i Aabenraa Kommune kan skabe de bedst mulige rammer, for at børn og unge kan trives, lære og udvikle sig.

  Forældrene er de vigtigste i børns og unges liv, og det er som udgangspunkt forældrene, der har ansvaret for børn og unge. Sund Opvækst tager udgangspunkt i, at børn og unge skal ses og forstås i sammenhæng med de relationer, som de indgår i, i familien, i dagtilbuddet, i skolen og i fritiden.

  De fællesskaber, som børn og unge er en del af, har stor betydning for deres udvikling og læring. Derfor arbejder vi med at skabe gode og robuste fællesskaber for alle børn og unge, fra de første gang møder i vuggestuen eller dagplejen, i børnehaven, og til de forlader folkeskolen.

  I Aabenraa Kommune ønsker vi, at det er det gode liv for børn, unge og deres familier, der er det styrende – ikke regler og forvaltningsstrukturer.  Med Sund Opvækst understreger vi behovet for, at vi som kommune tænker og arbejder på tværs. Vi vil bestræbe os på, at børn, unge og deres forældre oplever sammenhæng og helhed i kontakten med kommunen.

  Sund Opvækst indeholder overordnede principper og målsætninger for perioden 2012-2017 indenfor 7 temaer:

  • Børn
  • Familier
  • Unge
  • Forebyggelse
  • Sammenhæng og kontinuitet
  • Helhedsperspektivet
  • Aktivt medborgerskab

   

  Du kan finde læse hele Sund Opvækst her.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid