Felsted/Tumbøl

Felsted er en landsby, hvor din familie kan få en tryg hverdag – og hvor der er tæt til skole og fritidsaktiviteter. Der er både dansk og tysk børnehave og skole. Felsted er fyldt med engagerede mennesker, der har lyst til at involvere sig i byens fortsatte positive udvikling.

Klik på en grund markeret med gult for at se husnummer, størrelse og pris.


Vis større kort

Beliggenhed i Felsted:

Grundstørrelse:

Pris inkl. moms

Planlægning:

Abildkær 2

1.053 m²

345.000 kr.

Lokalplan

Abildkær 6

985 m²

345.000 kr.

Lokalplan

Beliggenhed i Tumbøl:

Grundstørrelse:

Pris inkl. moms

 
Blæsbjergvej 3 726 m² 111.600 kr.  

Abildkær ligger direkte ud til et grønt område syd for Møgelmosevej. Mod vest grænser området op til Ellekær. Der er skole, daginstitutioner og dagligvarehandel i byen.
I grundprisen på grundene ved Abildkær er indregnet en 5 meter bred overkørsel.
Udover grundprisen skal køber betale for tilslutningsbidrag til kloak, vand, varme og el i henhold til forsyningsværkernes takster. Se oplysninger herom under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

Blæsbjergvej er beliggende i Tumbøl, der ligger ca. 1,5 km. fra Felsted. Køber skal respektere de forsyningsledninger, der evt. er beliggende på arealet.
Ved køb af denne grund skal der tillægges udgifter til anlæg af overkørsel, som betales af køber.
Der er betalt tilslutningsbidrag til: kloak til Arwos, el til Syd Energi, vand til Tumbøl vandværk og varme til naturgas. Køber betaler for evt. genåbning/genoprettelse. Køber opfordres til at kontakte forsyningsselskaberne. Find kontaktoplysninger under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

Se mere om, hvordan det er at bo i Felsted her.

Læs mere om generelle salgsbetingelser.

I er velkommen til at kontakte Jeanett Fabricius Hartig, tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af måleblad m.v.