Rødekro

Rødekro har skole, børnehaver, bibliotek, plejehjem, svømmehal og større idrætsanlæg og hal samt et større udbud af butikker. Der er togstation, og byen er beliggende tæt på motorvej E45 og det nye Sygehus Sønderjylland. I Rødekro findes et bredt og varieret, familievenligt boligudbud. Her er hyggelige rækkehuse, almene familieboliger osv.

Klik på en grund markeret med gult for at se husnummer, størrelse og pris.


Vis større kort

Beliggenhed:

Grundstørrelse:

Pris inkl. moms

Planlægning:

Vesterallé 3

1.032 m²

339.000 kr.

Lokalplan

Vesterallé 5

992 m²

329.000 kr.

Lokalplan

Vesterallé er beliggende vest for Løkkegårdsvej i Rødekro tæt på skov. Rødekro og omegn har et aktivt foreningsliv - blandt andet inden for cykling, ridning og spejder. Her findes en svæveflyklub og en vandski- og wakeboardklub, der holder til i én af de mange nedlagte grusgrave, som er omdannet til flotte søer, der omgiver Rødekro. Se mere om, hvordan der er at bo i Rødekro her.

Vesterallé har kommunen stået i forskud med tilslutningsafgifter, som opkræves samtidig med grundprisen på overtagelsesdagen:

  • Kloak:         35.000 kr. inkl. moms
  • Vand:          25.000 kr. inkl. moms
  • Varme:        60.777 kr. inkl. moms

Udover betaler køber tilslutningsbidrag til el til Syd Energi, som opkræves af forsyningsværket. Se oplysninger herom under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

I grundprisen er indregnet en 5 meter bred overkørsel til hver grund. I den side hvor der er grøfter, ligger placeringen af overkørslen fast.

Læs mere om generelle salgsbetingelser.

I er velkommen til at kontakte  Jeanett Fabricius Hartig, tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af måleblad m.v. 

Kontaktperson

Jeanett Fabricius Hartig, grundsalgsmedarbejder
Tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk

Helle Lausten
Formand for bestyrelsen i Rødekro Udviklingsråd
Mobil – 29638976 / mail laustenhelle@gmail.com