Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Udviklingsplan for Løjt Kirkeby

Aabenraa Kommune har, i samarbejde med Løjtland Fællesråd, og Move arkitektur, gennemført en proces med at skabe en udviklingsplan for Løjt Kirkeby.
Udviklingsplanen skal udgøre grundlaget for kommunale og lokale udviklingsinitiativer af området de næste 10-15 år. Planen blev politisk vedtaget 24. februar 2016.

  Planen for Løjt Kirkeby udvikles i samarbejde med lokalsamfundet, og vi håber på et stort fremmøde. Samarbejdet sker i form af åbne workshops for alle interesserede borgere, virksomheder, foreninger mm., samt ved dannelse af en frivillig arbejdsgruppe.

  Sammen kortlægger vi byens potentialer og udfordringer, og udpeger indsatsområder for byens fremtidige udvikling. Et indsatsområde kan for eksempel være placering af nye boligområder eller ønsker om bedre rammer for bevægelse i byens rum.

  Resultatet af processen er en samlet udviklingsplan, der indeholder en vision for Løjt Kirkebys fremtid. Derudover indeholder den et katalog af ideer og projekter, der understøtter visionen. Der vil både være ideer til projekter, som lokalsamfundet selv kan igangsætte, og skitseforslag til 2 udvalgte projekter.

  Efter endt forløb kan den færdige plan findes på denne side.  

  Udviklingsplanen viser retningen for fremtidig udvikling. Den indeholder ikke midler til realisering af projekter. De vil efterfølgende skulle søges ved relevante puljer og fonde, både kommunale og eksterne.

  Forløbet gennemføres af Aabenraa Kommunes planafdeling i samarbejde med Move arkitektur og Løjtland fællesråd, og forløber fra september til december 2015.  Program for de fælles begivenheder opdateres løbende på denne side og på lojtland.dk 

  Proces

  Fælles arrangementer:      
  Workshop 1   Torsdag 3. september kl. 18-21 

  Multisalen på Løjt Kirkeby Skole

  Workshop 2 Torsdag 1. oktober kl. 18.30-21:30 

  Multisalen på Løjt Kirkeby Skole

  Borgermøde Mandag 9. november kl. 19-21 

  Multisalen på Løjt Kirkeby Skole  

   

  Frivillig arbejdsgruppe:      
  Opsamlingsmøde  Tirsdag 22. september kl. 19-21 Udsendt pr. mail
  Opsamlingsmøde Mandag 19.oktober kl. 18-20 Udsendt pr. mail
  Skitsepræsentation Torsdag 29. oktober  kl. 19-21  Udsendt pr. mail
  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid