Medlem af en A-kasse

Hvis du er blevet arbejdsløs og medlem af en A-kasse, har du mulighed for at få arbejdsløshedsdagpenge. Du skal kontakte din A-kasse, hvis du har spørgsmål om dagpenge.

Du kan finde yderligere oplysninger på borger.dk og hvordan du bliver tilmeldt som ledig med ret til arbejdsløshedsdagpenge.

A-kassen har ansvaret for dine dagpenge og jobcenteret har ansvaret for indsatser i form af jobsøgning, aktivering, opkvalificering osv.

Klik på logo for at komme til Jobcenter Aabenraas hjemmeside

Jobcenter Aabenraa

Mail: jobcenter@aabenraa.dk

Ovenstående e-mailadresse må ikke indeholde personlige oplysninger. Skal du sende personlige oplysninger sikkert kan du gøre det her fra e-Boks.

Telefontider:
Mandag-onsdag kl. 8-16
Torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-14

Sagsbehandlerne træffes mellem kl. 09-10 og torsdag dog mellem kl. 13-14. Den øvrige telefontid bemandes af jobcenterets telefonvagter. Der vil altid være muligt at lægge eller indtale en besked.

Vi gør opmærksom på, at Ydelseskontoret-sygedagpenge kun træffes mellem kl. 09-10.

Ekspeditionstid:
Mandag-onsdag og fredag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17

Jobcenter Aabenraa
Kallemosen 20
6200 Aabenraa

Du bedes medbringe dit sundhedskort til vores kø system, hvis du har en aftale eller spørgsmål til dine ydelser.

Nyttig oplysning - Faktaark til borgere