Betaling af regninger til kommunen

Hvis du har fået en rykker fra Aabenraa kommune eller gerne vil lave en betalingsaftale, så kan du kontakte Aabenraa Kommunes opkrævningsafdeling.

Opkrævningsafdelingenn kan hjælpe dig på vej, hvis du har spørgsmål til en rykker, vil indgå en betalingsaftale eller tilmelde dine regninger til PBS.

Opkrævningsafdelingen kan kun hjælpe ved betalingsaftaler, rykker, gebyr, renter mm., ikke med selve indholdet af regningen.

Har du spørgsmål til selve indholdet af en regning, så skal du kontakte den institution eller fagforvaltning, der er angivet i fakturaens brevhoved.

Dorthe Frisk Jensen
E-mail: dfj@aabenraa.dk