Råd til forebyggelse af smitte

Sådan skal du forholde dig

Vi opfordrer alle til at følge anvisninger fra Sundhedsstyrelsen og andre sundhedsmyndigheder om håndtering af mistanke om smitte og forhindring af smittespredning. Du kan læse mere på www.sst.dk og på coronasmitte.dk.

Sundhedsstyrelsen anbefaler følgende, der også gælder for alle medarbejdere i Aabenraa Kommune:

• Hvis du er rask – beskyt dig selv for at beskytte andre
    Følg rådene om håndvask og håndsprit, vis hensyn og begrænse fysisk kontakt og sociale aktiviteter.

• Hvis du har hoste, let feber eller forkølelse – bliv hjemme, indtil du er rask.
    Hold afstand til dine nærmeste, og undgå kontakt med andre uden for hjemmet.

• Hvis du har problemer med vejrtrækningen, forværring af symptomer eller er syg over flere dage – ring til lægen
    Det er vigtigt, at du ringer først og ikke møder op i venteværelset, da du kan smitte andre.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside sst.dk