Status på genåbning af Aabenraa Biblioteker

Aabenraa Kommune er i gang med planlægningen af fase to i genåbningen, som på de fleste områder træder i kraft fra mandag 18. maj. Herunder genåbning af Aabenraa Bibliotekers seks filialer.

Aabenraa Kommunes biblioteker åbner efter planen alle filialer mandag 18. maj. De konkrete åbningstider for de enkelte filialer vil i løbet af næste uge fremgå på www.aabenraabib.dk, hvor der også vil være information om sundhedsstyrelsens retningslinjer på området.

Aabenraa Bibliotekerne opfordrer i sammenhæng med åbningen til, at borgerne sletter de reservationer, som de ikke længere har brug for. Det vil lette arbejdet betydeligt for personalet i forbindelse med klargøringen af genåbningen.

Du kan også følge med på Aabenraa Kommune Facebook-side og Aabenraa Bibliotekernes egen Facebook-side.