Tilmeld dig vores COVID-19 SMS-service

Aabenraa Kommune har mulighed for at sende informationer ud til kommunens borgere via sms.

Denne service kan der gøres brug af i forbindelse med serviceinformationer vedrørende COVID-19. Det kan være nedlukning af sogne eller nedlukning af hele kommunen i forbindelse med COVID-19 med videre.

Som udgangspunkt er alle mobilnumre offentligt tilgængelige gennem teleselskaberne. Derfor er du med stor sandsynlighed således automatisk tilmeldt vores sms-service. Det betyder, at du får en sms, hvis der sker noget i dit område, vi gerne vil informere dig om.

Til- eller afmeld SMS-service

Du kan selv tilmelde dig, hvis du ikke har et offentligt mobilnummer, for eksempel hvis du har en firmatelefon, hemmeligt nummer eller et taletidskort.

Ligeledes kan du naturligvis altid framelde dig vores service, hvis du ikke ønsker at modtage sms fra os.

Begge dele gøres ved at indtastning af informationer i nedenstående felter.

Bemærk: Du skriver dit mobilnummer og klikker på "Send pinkode". Du må gerne, men du behøver ikke skrive dit navn.

Herefter får du tilsendt en kode, du skal taste ind. Når det er sket, tilføjes din adresse og du kan klikke på "Tilmeld".