Vaccination af borgere der er fyldt 85 år

Alle borgere på 85 år eller derover i Aabenraa Kommune har nu modtaget et brev fra Statens Serum Institut med tilbud om vaccination i e-Boks eller kan forvente et brev i postkassen snarest. Brevet indeholder tilbud og information om booking af tider til vaccination mod COVID-19. Så er du fyldt 85 år - eller har du en pårørende, der er fyldt 85 år og endnu ikke er blevet vaccineret, så mind dem om at tjekke e-Boks eller deres postkasser.

Har du modtaget brevet med tilbud om vaccination, kan du logge ind på www.vacciner.dk med dit NemID og se ledige tider. Lige nu er der ikke nogen ledige tider, men nye tider vil blive oprettet løbende i takt med at Region Syddanmark modtager nye vaccineleverancer.

Oplever du problemer med at booke tider, så kontakt Region Syddanmarks callcenter på tlf. 99440717. Callcentret har åbent alle ugens dage fra 8.00-18.00.

I videst mulig omgang er det dog borgeren selv, der skal booke tider og sikre transport. Men hvis borgere har varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som betyder, at man ikke selv (eller med hjælp fra pårørende) kan komme til vaccinationscenteret, skal borgeren kontakte Aabenraa Kommune på 73 76 76 76 og opgive sit telefonnummer. Så vil borgeren blive kontaktet af medarbejder fra kommunen som hjælper med at bestille en vaccinationstid samt transport.