Vaccination af hjemmehjælpsmodtagere over 65 år som får både personlig pleje og praktisk hjælp

Brev om vaccination

671 hjemmehjælpsmodtagere i Aabenraa Kommune vil modtage et brev i e-boks, eller i postkassen, hvis de er fritaget for digital post.

I brevet gives der tilbud om vaccination og information om COVID-19-vaccinen.

Bookning af tid til vaccination

Desuden forklares det, at hjemmehjælpsmodtagere, der ønsker at blive vaccineret, skal booke tid til både første og andet vaccinations-stik på hjemmesiden www.vacciner.dk.

Hvis hjemmehjælpsmodtageren ikke har NemID eller ikke kan finde ud af at booke tid, kan de ringe til Region Syddanmark på tlf. 99 44 07 17 og får hjælp til det.

Transport til vaccination

Hjemmehjælpsmodtageren står som udgangspunkt selv for transport til vaccinationscenter.

Hvis de ikke ved egen hjælp eller med hjælp fra pårørende kan komme frem til vaccinationscentret, kan de ringe til Visitation & Understøttelse på tlf. 73 76 76 76, som så hjælper dem med transport. Borgerens hjemmehjælper kan også ringe direkte til TAXA og bestille kørsel.