Vaccination mod COVID-19

Det er Region Syddanmark, der har det overordnede ansvar for vaccinationsstederne i Syddanmark.

Du kan få mere info om vaccination mod COVID-19 på Region Syddanmarks hjemmeside ved at klikke her: https://www.regionsyddanmark.dk/wm528718

Når det bliver din tur til at blive vaccineret, modtager du et brev med et tilbud om vaccination i din e-Boks fra Statens Serum Institut. I brevet vil du blive bedt om at booke tider til vaccination på www.vacciner.dk.

Du kan i øvrigt altid tjekke din status i forhold til vaccinationstilbud til dig ved at logge ind med dit NemID på www.vacciner.dk.

Hvis du er i tvivl om, hvornår det bliver din tur til at modtage et tilbud om vaccination mod COVID-19, kan du se Sundhedsstyrelsens overordnede tidsplan for vaccination af forskellige befolkningsgrupper i Danmark her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2021/Vaccinationskalender

Har du fået brev med tilbud om vaccination
Har du modtaget et brev med tilbud om vaccination, kan du logge ind på www.vacciner.dk med dit NemID og booke tider til vaccination. Hvis der ikke er ledige tider, så prøv igen på et senere tidspunkt. Der bliver oprettet nye tider løbende i takt med at Region Syddanmark modtager nye vaccineleverancer.

Oplever du problemer med at booke tider, så kontakt Region Syddanmarks callcenter på tlf. 99 44 07 17. Callcentret har åbent alle ugens dage fra 8.00-18.00.

Hjælp til transport
Som udgangspunkt skal du selv sørge for transport til og fra vaccinationsstedet. Men har du varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som betyder, at du ikke selv (eller med hjælp fra dine pårørende) kan komme til vaccinationscenteret, så kontakt Aabenraa Kommune på 73 76 76 76 (TAST 8) og opgive dit telefonnummer. Så vil du blive kontaktet af en medarbejder fra kommunen, der hjælper dig med at bestille en vaccinationstid samt transport.

Hvis du har brug for hjælp til transport, skal du altså ikke selv booke tid til vaccination på www.vacciner.dk, men kontakte Aabenraa Kommune på ovenstående telefonnummer, så får du hjælp til både booking af tid og transport.