Nyhed "Fars legestue"

Er du far til et barn i alderen 0-5 år, og bor du i Aabenraa Kommune?

Sundhedsplejen afholder sammen med naturskolerne i Aabenraa kommune ”Fars legestue”.

Vi starter op d. 16/4-21 i Kruså kl 13-15.30. ”Fars legestue” afholdes fremadrettet fredag i ulige uger i Kruså. Sundhedsplejersken deltager fra kl 14, hver eller hver 2 gang.

I Aabenraa starter vi op d.22/4-21 kl 13-15.30. ”Fars legestue” afholdes fremadrettet torsdag i lige uger. Sundhedsplejersken deltager fra kl 14, hver eller hver 2 gang.

Det er meningen, at du dropper ind med dit barn og bestemmer selv hvor længe I bliver inden for åbningstiden. Du kan gå, lege og tumle med dit barn i naturen sammen med andre fædre. Du bliver mødt af en tovholder, og her er altid kaffe på kanden. Sundhedsplejersken kigger forbi hver gang eller hver anden gang i tidsrummet fra kl. 14-15.

Der er mulighed for afspritning og vi holder en afstand på 2 m.

Husk selv at medbringe pusleting, mad og drikke, samt praktisk tøj og fodtøj, da vi forventer at være udendørs. Vi glæder os til at se jer.

Tilbuddet er gratis

Tilmelding skal ske til naturskoleleder på mail eller telefon.

Og hvis du har spørgsmål kan henvendelse rettes til:

Naturskoleleder Mik Haar, Kelstrup Naturskole,  Mail.: Mihaa@nst.dk,  tlf.: 20289921

Naturskoleleder Trine Sørensen, Skovlyst Naturskole, mail.:TRS@nst.dk,  tlf.: 21282655

Åbningstid for Fars Legestue:

Fredag i ulige uger kl. 13-15.30, i Kruså

Torsdag i lige uger kl. 13-15.30, i Aabenraa

Hvor ligger Fars Legestue?

Kelstrup Naturskole, Stokkebrovej 1B, 6340 Kruså

Skovlyst Naturskole, Årup Skovvej 25, 6200 Aabenraa

For nyeste information gå ind på Facebooksiden "Fars legestue Aabenraa Kommune"