Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Events for unge

CampusRåd Aabenraa som består af 18 unge studerende fra Aabenraa, står bag ved koncerter, fester, studiestartsevents, sportsevents og meget mere - rettet specielt mod unge og studerende i Aabenraa.
Følg Campusbyen Aabenraa på Facebook

  Følg CampusRåd Aabenraa og deres events for og af unge på Facebook

  Aabenraa Kommune har deres eget Campusråd bestående af unge fra de forskellige ungdoms- og videregående uddannelser i Aabenraa. Under CampusRådet er der flere aktivitetsgrupper bestående af unge, som bor og/eller studerer i Aabenraa. 

  Gennem aktivitetsgrupperne har de unge mulighed for at arrangere sociale events med fokus på kultur, sport, fritid og fællesskab. Disse initiativer skal være med til at styrke det sociale engagement og fællesskab blandt de unge i byen og danne grundlag for et fedt ungdoms- og studiemiljø i Aabenraa.

  De unge laver både Ungfester, Comedy, StudenterHus, Koncerter, Iværksætteri og meget andet. Det er de unge selv som bestemmer, hvad de brænder for at planlægge og gennemføre.

   

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid