Events for unge

CampusRåd Aabenraa som består af 18 unge studerende fra Aabenraa, står bag ved koncerter, fester, studiestartsevents, sportsevents og meget mere - rettet specielt mod unge og studerende i Aabenraa.
Følg Campusbyen Aabenraa på Facebook

Følg CampusRåd Aabenraa og deres events for og af unge på Facebook

Aabenraa Kommune har deres eget Campusråd bestående af unge fra de forskellige ungdoms- og videregående uddannelser i Aabenraa. Under CampusRådet er der flere aktivitetsgrupper bestående af unge, som bor og/eller studerer i Aabenraa.

Gennem aktivitetsgrupperne har de unge mulighed for at arrangere sociale events med fokus på kultur, sport, fritid og fællesskab. Disse initiativer skal være med til at styrke det sociale engagement og fællesskab blandt de unge i byen og danne grundlag for et fedt ungdoms- og studiemiljø i Aabenraa.

De unge laver både Ungfester, Comedy, StudenterHus, Koncerter, Iværksætteri og meget andet. Det er de unge selv som bestemmer, hvad de brænder for at planlægge og gennemføre.

Borgerservice - bestil tid