Bliv en del af bevægelsen

Du bliver en del af en bevægelse, når du flytter til Aabenraa – bevægelsen for at bevæge sig. Du kommer til at møde bevægelse: I naturen, i skolen, i daginstitutionerne, i hallerne og i foreningerne.

Måske har du allerede hørt om Aabenraa Bjergmarathon, Xtrem Mandehørm, LadyWalk, Grænseløbet eller andre motionsevents i vores område? Ellers kommer du i hvert fald til det.

For vi kan lide at løbe, cykle og bevæge os i Aabenraa Kommune. Den flotte natur indbyder til det og de mange foreninger er gode til at lave arrangementer med bevægelse i.

Breddeidrætskommune

Aabenraa Kommune har været udvalgt som én ud af syv breddeidrætskommuner i hele Danmark fra 2013-16. Det betyder, at der er kommet endnu flere breddeidræts- og bevægelsesaktiviteter: I skoler, foreninger, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser – og i din fritid.

Byrum med bevægelse

Du vil hurtigt opdage, at det ikke kun er naturen i Aabenraa Kommune, der giver lyst til fysisk udfoldelse. Det gør byrummene også. Og vi fortsætter med at understøtte bevægelsen i de kommende år ved at have fokus på vores Strandpromenade, Campus Rambla og områdefornyelse både i Aabenraa midtby og i byer og lokalsamfund rundt i kommunen eksempelvis i Løjt og Rødekro.

Byggeri med bevægelse

Du vil også møde bevægelsen i de mange fritids- og idrætsfaciliteter i kommunen: De mange idrætshaller og svømmehaller.

Centralt i Aabenraa finder du Arena Aabenraa, der er hjertet i det store campusområde Aktiv Campus Aabenraa, der knytter alle skoler, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og fritidsanlæg i området sammen. Her kan du både være aktiv og tilskuer til store og små arrangementer og events. Her er opvisningshal, svømmehal og en masse andre lokaler, der byder på et hav af muligheder.

Borgerservice - bestil tid