Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Det sker i nær­heden af dig

Her får du redskaberne, der giver dig overblikket over alle de forskellige kulturarrangementer, du kan opleve i nærheden af dig – og i hele den dansk-tyske grænseregion.

  Hvad er du til?

  Intimkoncert med Nikolaj Nørlund eller Schlagerparade med fællessang?

  Klassisk teaterdrama med Ghita Nørby eller musical med Maria Lucia?

  Smalle franske film eller Ringenes Herre?

  Hæsblæsende håndboldstemning eller Lady Walk?

  Du finder helt sikkert et arrangement, der passer til dine interesser. Du får nemt og hurtigt overblikket over alle kulturarrangementer i dit lokalområde ved at bruge Aabenraa Kommunes kulturkalender.

  Den findes også i en mobilversion, hvis du henter vores smart phone app Mit Aabenraa:

  Brug hele grænseregionen

  Men hvorfor ikke udvide horisonten og udnytte at du er flyttet til et spændende grænseland? Der er nemlig også masser af spændende kulturtilbud lige på den anden side af grænsen.

  Få triple-up på kulturen og brug hele Sønderjylland og Schleswig som din kulturelle baghave. Du får overblikket over samtlige kulturarrangementer i hele Sønderjylland og Schleswig på: www.kulturfokus.dk

  Lokale fødevarer

  Når du alligevel er ude at udforske området, vil du opdage, at der er mange lokale fødevareproducenter, der byder sig til med lokale specialiteter og økologisk producerede fødevarer.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid