Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Børnepasning

Du finder nemt en børneinstitution, der passer til lige netop dine børns behov: Vi har store og små institutioner, kommunale og private og danske og tyske børneinstitutioner.
Aabenraa Kommune har pladsgaranti inden for 24 timer og takster, der ligger et pænt stykke under landsgennemsnittet.

  Du behøver ikke spekulere på, om du kan få passet dine børn, når du flytter til Aabenraa. Vi har pasningsgaranti og kan tilbyde dine børn en plads i en institution 24 timer efter, at vi har modtaget din tilmelding. Pasningsgarantien gælder fra dit barn er fyldt 26 uger.

  Vi har mange forskellige institutioner, så du finder helt sikkert finder én, der passer lige netop til dine børns behov.

  Aabenraa Kommune tilbyder både dagpleje, vuggestue, aldersintegrerede institutioner med småbørnspladser og børnehaver.

  Fra dit barns skolestart til og med 3. klasse tilbyder kommunen SFO i forbindelse med folkeskolerne. Fra 4. til og med 6. klasse hedder tilbuddet SFO 2.

  Pasningstaksterne i Aabenraa Kommune ligger et pænt stykke under landsgennemsnittet.

  Du finder også mange private børneinstitutioner i Aabenraa Kommune: Tyske børnehaver, naturbørnehaver og sågar en døgnåben børnehave i tilknytning til det ny akutsygehus.

  Se denne lille film om vores dagtilbud i Aabenraa Kommune:

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid