Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Videregående uddannelser

Du kan vælge i mellem mange videregående uddannelser i Syd- og Sønderjylland. I Aabenraa kan du læse til pædagog og socialrådgiver – og sygeplejerske fra 2017.

  Der sker noget med uddannelsesmiljøet i Aabenraa lige nu.

  Landsdelens største uddannelsesinstitution, University College Syddanmark, bygger nyt campus til 140 mio. kr. midt i Aabenraa. Når byggeriet står færdig i 2017, vil cirka 1000 studerende have deres daglige gang på campus, hvor du kan uddanne dig til både pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

  Aktiv Campus Aabenraa

  Som studerende i Aabenraa bliver du en del af et endnu større studie- og unge miljø, der også omfatter de 3000 elever på ungdomsuddannelserne. Mange af ungdomsuddannelser ligger nemlig lige ved siden af University College Syddanmarks campus.

  Aabenraa Kommune arbejder lige nu med et stort byudviklingsprojekt, der skal binde alle uddannelsesinstitutioner og kultur- og fritidsinstitutioner i dette område sammen til et stort, samlet campusområde i 2017: Aktiv Campus Aabenraa

  Aktiv Campus Aabenraa skal skabe mere studiemiljø og flere aktiviteter for de studerende. Aktiv Campus Aabenraa skaber synergi mellem uddannelsesinstitutionerne og kobler aktivitet og sundhed sammen med læring.

  Behov for flere ungdomsboliger

  For at imødekomme campusplanerne og det større antal af unge og studerende i byen, har Aabenraa Kommune sat gang i et arbejde med at vurdere behovet for nye ungdomsboliger.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid