Hostrupskov

Kan du lide skov og strand? Hostrupskov er placeret på sydsiden af Aabenraa Fjord og var oprindelig et lille fiskeleje. Byen har 300 husstande - både ældre og helt topmoderne huse, primært i de nyere udstykninger. Mod nord finder du stranden, som starter ved Enstedværket og følger fjorden mod øst, som her byder på en landets smukkeste udsigter.


I Hostrupskov ligger flere nyere udstykninger med nyere huse og flere ledige byggegrunde. Længere mod syd er der skov hvor blandt andet Fuglsangstien er anlagt, som flere børn anvender som cykelsti for at komme i skole i Stubbæk.

I den sydøstlige del af Hostrupskov finder du ligeledes skov, hvor også den smukke Agsø ligger. Hele områder indbyder til dejlige og naturskønne gåture, hvilket vi der bort her værdsætter.

De fleste borgere i Hostrupskov benytter sig af faciliteterne i Aabenraa, hvor du inden for en afstand af 5 km kan handle dagligvarer. Skal du til Aabenraa, kan du enten tage bussen, cykle eller køre selv. Nogle vælger også en frisk gåtur.

Hostrupskov hører under Stubbæk Skoles skoledistrikt. Der er der cirka 3 kilometer til Stubbæk, hvor der ud over skolen er integreret institution fra 0-6 år, SFO samt gode idrætsfaciliteter.

Dagpleje:

Find nærmeste dagplejer i området
Der er også private børnepassere i området.

Integreret institution 0-6 år:

Stubbæk Børnehus (0-6 år) 

Skole/SFO:

Stubbæk Skole

Afstande:

  • Aabenraa: 5 km
  • Rødekro Station: 12 km
  • Tinglev Station: 19 km

Ofte stillede spørgsmål

  • - Da vi var på udkig efter et sted at bo, var valget ikke svært. Som tidligere sejler måtte vi have vand i nærheden. Derudover diskuterede vi også, om vi på et tidspunkt skulle have et sommerhus. Det bedste for os er, at vi føler, at vi har fået alle ønsker opfyldt, nemlig en god bolig i et sommerhus lignende område, ikke langt fra vandet og det nyder vi hver dag. Så det bedste for os ved at bo i Hostrupskov er naturoplevelserne lige ved dørtrinnet.

    Citat: Lars Bo Pedersen