Genner

Genner ligger centralt på østkysten af Sønderjylland, med gode busforbindelser – og kort vej til motorvej E45. Området et meget naturskønt, hvor Kalvø, stranden og skoven ligger tæt på byen.
I Genner bliver du en del af et aktivt foreningsliv – i idrætsforeningen, rideklubben, skydebanen – eller i vores to kor.

Området omkring Genner er simpelthen smørhullet, der kan byde på det hele: Skov og strand og flotte vandreture. Vi har badestrand, to campingpladser og hele to lystbådehavne: Sønderballe og Kalvø, hvor du har mulighed for at afprøve kapsejlads – eller nyde landskabet fra søsiden i egen kajak.

Genner Univers er fællesbetegnelsen for vores børneinstitutioner – der rummer alt under én hat: Dagplejetilbud, børnehave samt skole fra 0.-6. klasse og SFO. Efter 6. klasse fortsætter eleverne på Løjt skole – hvor skolebussen både henter og bringer dine børn sikkert frem og tilbage, eller børnene kan tage cyklen til Løjt Skole, da vi har en god cykelsti langs Haderslevvej til Nørby, og derefter 2-1 vej videre ind til Løjt.

Genner er bare det helt rigtige sted at bosætte sig.

 

Skole/SFO/Børnehave/Dagpleje:

Genner Univers

Indkøb:

Nærmeste dagligvarebutikker er i Løjt (4 km) eller i Hoptrup (7 km) og i Aabenraa, Haderslev eller Rødekro.

Derudover har vi følgende spisesteder:

 • Pandekagehuset ved Genner Hoel
 • Gårdbutikken Stampenborg - åben for grupper
 • Festlokaler kan lejes i forsamlingshuset 

Afstande:

 • Aabenraa: 10 km – busforbindelse: rute 123  kører gennem byen hver time (det gælder både til Aabenraa og Haderslev)
 • Aabenraa Sygehus: 7 km
 • Rødekro: 11 km
 • Motorvej: 10 km
 • Haderslev: 16 km – busforbindelse: rute 123

Ofte stillede spørgsmål

 • Det bedste ved at bo i Genner er, at byen har et velfungerende Børneunivers, med dagpleje, børnehave og skole i én integreret enhed. Derved får vores børn en tryg start på tilværelsen.

  Vi opdagede hurtigt, at Genner har et rigt foreningsliv, hvor der er stor opbakning fra lokalområdet.

  Som nytilflyttere følte vi os rigtig godt modtaget og det har været nemt at blive en del af både Genners sociale- og foreningsliv.

  Har du lyst til at bo i en lille by, hvor man hjælper hinanden, så er Genner det helt rigtige valg. Vi har aldrig fortrudt, at vi flyttede hertil.

  Anine og Jan Todsen 

Kontaktinfo

Genner-ambassadører Anine og Jan Todsen

Telefon: 5099 2935 og 2125 1820

Kontaktinfo

Bosætningsteamet

Mail: tilflytter@aabenraa.dk