Erhvervsgrunde til salg

Aabenraa Kommune har 59.000 indbyggere og udgør et samlet areal på 940,63 km2, hvilket gør kommunen til landets ottende største, arealmæssigt.

Aabenraa kommune genudbyder alle erhvervsarealer og storparceller offentligt til salg. Samtidig udbydes der nye erhvervsarealer B1a, B1b1, B1b2 og B8, og R7 som har fået tilføjet ca. 10.000 m2, samt storparcellen Visøparken.

I forbindelse med at Aabenraa Kommune har vedtaget nye generelle salgsbetingelser for erhvervsarealer og storparceller udbydes arealerne offentligt til salg.

Frist for indsendelse af bindende købstilbud er fredag 17. september 2021 kl. 12.00.

Udbudsmateriale indeholdende salgsbetingelser, kortbilag, prisliste og tilbudsskema kan rekvireres hos Aabenraa Kommune ved direkte kontakt til Grundsalgskontoret på tlf. 73767010 eller på mail eka@aabenraa.dk

For mere info se under de forskellige områder til højre på siden.

Aabenraa Kommune har en central beliggenhed ved porten til Europa, midt i Sønderjylland og tæt på trekantsområdet. God infrastruktur med E45 og jernbanen løbende tværs gennem hele kommunen samt en velfungerende erhvervshavn.

Aabenraa Kommune er en erhvervsvenlig kommune som har vilje til virksomhed. De største brancher er transport og logistik, fødevarer, byggeri og anlæg. Læs her JydskeVestkystens omtale af, hvordan tilfredse købere sætter stor pris på Erhvervspilot-ordningen: "Særlig service blev afgørende for køb af erhvervsbyggegrund" 

Sygehusvæsenet i Aabenraa er udbygget med et nyt akutsygehus og et nyt psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser.
Det betyder naturligvis, at du finder mange nye job- og karrieremuligheder i denne sektor i Aabenraa.

En kombination af særlige kompetenceområder indenfor logistik og transport i og omkring Padborg, samt i resten af Aabenraa Kommune er samlet i GateDenmark. De mange motorvejsnære erhvervsarealer med store virksomheder, med adgang for modulvogntog og to Østersøhavne gør Aabenraa Kommune til et attraktivt sted at placere sin virksomhed. 

De helt nye anlæg ved motorvejs til- og frakørsel 70a og 70b kan bla. kan rumme trafik med modulvogntog, så virksomheder i området kan drage nytte af den store lasteevne. To modulvogntog kan erstatte tre almindelige lastbiler og udover at gavne miljøet og trafiksikkerheden, så øger det også vognmandens effektivitet.
Klik i de blå cirkler på kortet nedenfor for at få oplysninger om erhvervsgrunde til salg de forskellige områder i Aabenraa Kommune.