Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Erhvervsgrunde til salg

Aabenraa Kommune har 59.000 indbyggere og udgør et samlet areal på 940,63 km2, hvilket gør kommunen til landets ottende største, arealmæssigt.

  Her kan du se, hvor vi har erhvervsgrunde til salg. Se samlet oversigt med byggegrunde m.v. og priser for 2018.

  Aabenraa Kommune har en central beliggenhed ved porten til Europa, midt i Sønderjylland og tæt på trekantsområdet. God infrastruktur med E45 og jernbanen løbende tværs gennem hele kommunen samt en velfungerende erhvervshavn.

  Aabenraa Kommune er en erhvervsvenlig kommune som har vilje til virksomhed. De største brancher er transport og logistik, fødevarer, byggeri og anlæg. Læs her JydskeVestkystens omtale af, hvordan tilfredse købere sætter stor pris på Erhvervspilot-ordningen: "Særlig service blev afgørende for køb af erhvervsbyggegrund" 

  Sygehusvæsenet i Aabenraa er udbygget med et nyt akutsygehus og et nyt psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser.
  Det betyder naturligvis, at du finder mange nye job- og karrieremuligheder i denne sektor i Aabenraa.

  En kombination af særlige kompetenceområder indenfor logistik og transport i Padborg, mange motorvejsnære erhvervsarealer med store virksomheder, adgang for modulvogntog og to Østersøhavne gør Aabenraa Kommune til et attraktivt sted at placere sin virksomhed.

  En ny motorvejstilslutning er på vej ved Bodumvej nord for Aabenraa, der bla. kan rumme trafik med modulvogntog, så virksomheder i området kan drage nytte af den store lasteevne. To modulvogntog kan erstatte tre almindelige lastbiler og udover at gavne miljøet og trafiksikkerheden, så øger det også vognmandens effektivitet. Tilslutningen forventes ibrugtaget i 2018 med endelig færdiggørelse i 2019.

  Klik på kortet for at få mere information om det enkelte område og se hvilke arealer der er til salg

   

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer