Information om COVID-19 tiltag

English: Information on COVID-19 measures | Deutch: Informationen über COVID-19 Maßnahmen

CSR-Mærke Aabenraa

Aabenraa Kommune uddeler hvert år et CSR-mærke for social ansvarlighed.

Mærket tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar ved at give plads til udsatte borgere samt bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

Aabenraa Kommune ønsker således at anerkende de lokale virksomheder, der er med til at udvikle et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der også er plads til alle. Det kan f.eks. ske ved at stille virksomhedspraktikker, løntilskud og fleksjob til rådighed.

Aabenraa Kommune vil også anerkende de virksomheder, der gør en indsats i forhold til uddannelse og efteruddannelse, idet de optager elever, voksenlærlinge eller gennemfører jobrotationsprojekter.

CSR-virksomheder i 2020
Den officielle overrækkelse af CSR-mærke Aabenraa 2020 fandt sted den 24. februar 2020, hvor 71 virksomheder blev hædret for deres sociale indsats ved en reception på Aabenraa Rådhus.

Du finder en liste over de 71 CSR-virksomheder HER

Næste ansøgningsrunde
Næste ansøgningsrunde for CSR-mærke Aabenraa 2021 forventes at blive skudt i gang den 15. oktober 2020, og du kan ansøge om mærket frem til den 15. december 2020.

Oplysninger om CSR-kriteriet og ansøgningsprocessen for CSR-mærke Aabenraa 2020 vil blive tilgængelig her på siden, når de er fastlagt.

Spørgsmål:
Hvis du vil vide mere om CSR-mærke Aabenraa, kan du sende en mail til jobcenter@aabenraa.dk.

Aabenraa Kommune
JB-Sekretariatet
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa
Tlf. 73 76 76 76

Mail: Jobcenter@aabenraa.dk