Midlertidig parkeringsgodkendelse

Aabenraa Kommune kan udstede midlertidige parkeringsgodkendelser på offentlige vejareal, samt kørsels- og parkeringsgodkendelse i Gågaden i Aabenraa

En midlertidig parkeringsgodkendelse bruges til, at kunne parkere i en p-bås på offentlige parkeringspladser, udover tidsrestriktionen.
Ofte gives godkendelsen til håndværkere, i forbindelse med renovering af en ejendom mm. Men borger kan også have brug for en midlertidig parkeringsgodkendelsen, i forbindelse med flytning hen over en weekend.

Desuden kan man også ansøge om en midlertidige kørsels- og parkeringsgodkendelse i Gågaden i Aabenraa midtby. Der er dog nogle særlige vilkår, som man skal være opmærksom på, når man ønsker at køre og parkere i Gågaden f.eks.:

  • Kørsel og parkering i Gågaden skal ske uden for butikkernes åbningstid og der tages hensyn til de gående.
  • Indkørsel til Gågaden skal ske fra lyskrydset Nørreport/H. P. Hanssens Gade og kørslen skal ske med lav hastighed og kortest strækning.
  • Kørselsretningen i Gågaden er ensrettet og der køres fra nord mod syd. Der må ikke foretages U-vending eller udkørsel i lyskrydset Nørreport/H. P. Hanssens Gade.

Dette er bare nogle af de vilkår, som der bliver stillet i en midlertidig tilladelse.

Kontaktperson

Lena Kjær Bramsen, sagsbehandler
Tlf.: 7376 8765 - lkbr@aabenraa.dk

Kontaktinfo

Trafik & Anlæg

Mail: Trafik@aabenraa.dk