Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Frivilligcenter Aabenraa

Frivilligcenteret Aabenraa støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde, arbejder for at forbedre rammer og vilkår for den frivillige indsats samt gør det let at blive frivillig og at yde en frivillig indsats.

Frivilligcenter Aabenraa støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde, arbejder for at forbedre rammer og vilkår for den frivillige indsats, samt gør det let og blive frivillig og at yde en frivillig indsats.

Frivilligcenter Aabenraa afholder hvert år, den sidste fredag i september Frivillig Fredag, som er en festdag, hvor alle de frivillige ildsjæle fejres og frivilligheden hyldes.

SKAL DIN FORENING VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?
For kun 100 kr. om året kan man oprette foreningsmedlemskab, som giver mange fordele

- Hjælp til markedsføring og synlighed
- Hjælp til administrative opgaver
- Netværk blandt frivillige i hele kommunen
- Rummelige lokaler med gratis Wi-Fi
- Foredrag og kurser målrettet foreningsarbejde
- Assistance ved frivillige arrangementer

Du er meget velkommen til at kontakte centerleder René Dupont direkte på tlf. 53 700 839 eller via mail på rene@frivilligcenteraabenraa.dk

Vores kontor har åbent for personlig og telefonisk henvendelse på tlf. 53 700 835 mandag-onsdag fra kl. 10-14, samt torsdag fra kl. 13-17.

Det er muligt at booke vores mødelokaler 365 dage om året.

Hver onsdag i tidsrummet kl. 18-21 er der åben KulturCafé, hvor der er lektiehjælp, hjælp til forståelse af offentlige breve og dokumenter, samt samtalegrupper.
Tilbuddet er gratis.

Hvor torsdag i tidsrummet kl. 14-17 er der økonomisk rådgivning til alle borgere i kommunen, der har brug for hjælp til selvhjælp til at komme videre med deres økonomiske
vanskeligheder. Dette kræver booking forud. Tilbuddet er gratis.

Hver anden torsdag (i ulige uger) i tidsrummet 9-22 har NEFOS rådgivning til selvmordsramte. Frivilligcenter Aabenraa er sønderjysk kontaktcenter for NEFOS, som samarbejder med Center for Selvmordsforebyggelse i Region Syddanmark.
Dette kræver booking forud. Der afsættes 60 minutter til første samtale. Tilbuddet er gratis.

Du kan følge med i Frivilligcenter Aabenraa aktiviteter og nyheder på facebook ved at søge på ”Frivilligcenter Aabenraa” eller besøge hjemmesiden: www.frivilligaabenraa.dk

Fandt du siden nyttig?

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

Borgerservice - bestil tid