Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Få overblik over motionstilbud

Er du med i en forening, har du et fitnesscenter, en danseskole eller arrangerer du på anden måde aktiviteter, som fremmer bevægelse, er Aabenraa i Bevægelse stedet.

Aabenraa i Bevægelse er et tiltag i Aabenraa Kommune som har til formål at fremme kendskabet til alle de aktiviteter som indebærer bevægelse og aktivitet.

Hvordan bruger jeg Aabenraa i Bevægelse?

Aabenraa i Bevægelse er både for arrangører og deltagere. Via enten app'en, facebook eller hjemmesiden kan du oprette dit arrangement og på den måde fortælle flere om dine aktiviteter.

Hvis du ikke er arrangør, kan du enten hente app'en eller like facebooksiden og på den måde følge med i hvilke bevægelsestilbud der finder sted i Aabenraa Kommune.

Ud over aktivitetsoverblikket findes også et kort, som giver viser cykelruter, legepladser, udedørs fitness områder og meget mere.

Kortet

I kortet finder du et overblik over alt fra legepladser, cykelruter, idrætscentre og steder der indbyder til at bevæge sig.

Der findes indtegnede ruter, med små videoinstruktioner til hvordan du kan bruge netop dit lokalområde til at træne din krop.

Se kortet i Aabenraa i Bevægelse her.

 

Ofte stillede spørgsmål

  • Som udgangspunkt kan der ikke søges støtte via Aabenraa i Bevægelse. Hvis du har behov for hjælp eller støtte, er du dog altid velkommen til at tage kontakt. Hver enkelt arrangement bliver vurderet individuelt i forhold til om vi kan hjælpe.

    Arrangementer som understøtter Kultur & Fritidspolitikken vil have større mulighed for at opnå hjælp eller støtte.

  • Aabenraa i Bevægelse er et "paraplytiltag", som har til formål at støtte Aabenraa Kommunes borgere i at oprette og arrangere aktiviteter, men også at gøre det nemmere for den enkelte borger at finde arrangementer og deltage i disse.

  • Der er flere muligheder for at promovere dit arrangement via Aabenraa i Bevægelse. Du kan enten oprette dit arrangement på App'en "Aabenraa i Bevægelse". App'en kan hentes til både Iphone og Android.

    Udover App'en kan man også oprette sin aktivitet på hjemmesiden Aabenraa i Bevægelse. Arrangementer bliver så synlige på App'en.

    Den sidste mulighed er, at oprette en facebook begivenhed og så dele den på Aabenraa i Bevægelses facebookside.

Kontaktpersoner

Uffe Lykke Vind Kultur- og fritidskonsulent
uv@aabenraa.dk tlf. 7376 8972
Fandt du siden nyttig?

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

Borgerservice - bestil tid