Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Aabenraa Kommune har et rigt kulturliv med mange forskellige tilbud. Kulturlivet findes i form af foreningstilbud, borgerhuset, biblioteker og meget mere.

Herunder finder du et bredt udvalg, hvor du på hver enkelte side kan dykke ned i lige netop det som du finder interessant.

Museum Sønderjylland

Aabenraa Kommune deltager i et samarbejde med de 3 øvrige sønderjyske kommuner, Haderslev, Sønderborg og Tønder, om at drive Museum Sønderjylland. Derudover findes der en række selvstændige museer og udstillinger i kommunen. Du kan se følgende museerne og udstillinger i kommunen. Læs mere om de forskellige museumstilbud her.

Frøslevlejren

Frøslevlejren er en national mindepark, som består af barakker og en karakteristisk geometri i en flot natur. Fangelejrens oprindelige udseende kommer til udtryk i etableringen af terrænet og fremstår meget autentisk.

Frøslevlejren huser i dag forskellige udstillinger og Frøslevlejrens Efterskole, der benytter nogle af barakkerne som undervisningslokaler.

Det gør det muligt for historie og nutid at mødes i en unik blanding.

Se hvilke museer du finder i Frøslevlejren.

Sønderjyllandshallen

Musik & Teaterhus Sønderjyllandshallen tilbyder koncerter, teaterforestillinger, samt muligheder for afholdelse af konferencer og møder. Se det nuværende program på deres hjemmeside: www.sjhallen.dk/ 

Kontaktpersoner

Lise Lotte Urfe Kulturkonsulent
llu@aabenraa.dk tlf. 4047 6633
Fandt du siden nyttig?

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

Borgerservice - bestil tid