• Byvåben med farver fra Tour de France

  Med byvåbnet i farver fra Tour de France, vil Aabenraa Kommune helt ekstraordinært gerne vise opbakning til den gule folkefest i hele kommunen. En opbakning alle skal kunne tage del i.

  Derfor inviteres alle, der ønsker at vise deres opbakning til den gule folkefest i hele kommunen, til at anvende Aabenraa Kommune byvåben med farver fra Tour de France i en tidsbegrænset perioden frem til og med 1. august 2022.

  Anvendelse af Aabenraa Kommunes byvåben med farver fra Tour de France er betinget af, at anvendelsen ikke sker i kommercielle sammenhænge, eksempelvis på konkrete fysiske produkter der udbydes til salg, eller i sammenhænge hvor formålet eksempelvis er at fremme salg af konkrete fysiske produkter eller serviceydelser.

  DOWNLOAD HER

 • Guidebook

  Når den gule folkefest rammer Aabenraa Kommune, inviteres alle til at blive en del af festen! 

  Men der kan også være mange spørgsmål forbundet med at være en del af den gule folkefest - derfor har vi samlet en lang række nyttige oplysninger i en guidebook. 

  I vores guidebook, finder du blandt andet oplysninger ruten gennem Aabenraa Kommune, kontaktinformationer, retningslinjer, inspiration til City dressing og landart og mange andre relevante oplysninger.

  Efterhånden som nye informationer bliver tilgængelige, bliver guidebooken opdateret, så den altid indeholder de nyeste oplysninger. På forsiden af guidebooken kan du altid se, hvornår den senest er blevet opdateret. 

  DOWNLOAD HER