4 på stribe

Vil I med rundt på 4-på-stribe-løb?

4 på stribe indeholder 4 sjove poster i naturen, som lægger op til leg, bevægelse og viden om naturen. De 3 løb er alle forskellige.

Sådan gør du:

 1. Download den gratis app ”Mapop” til din mobilenhed.
 2. Indtast rutenummeret i Mapop. Se rutenummeret herunder, ud for det 4-på-stribe-løb du vil prøve.
 3. Tryk på ”Start rute”. Så er du i gang. Find vej hen til de 4 steder.
 4. Afspil en kort film via Mapop hvert sted.

Her kan du finde 4 på stribe løbene:

 • Leg og bevægelse i naturen. Vil I med rundt i skoven på 4-på-stribe-løb? Hver af de 4 poster har en 4-på-stribeopgave, som udfordrer jeres kreativitet, giver sved på panden og smil på læben. Hvert sted afspiller I en kort film fra Mapop appen, som fortæller, hvad I skal gøre. Hvis I har lyst, kan I være med i en Landart-konkurrence undervejs.

  Turen er 3 km. Start: P-pladsen i Åbæk, for enden af Avbækvigvej, nord for Aabenraa.

 • Natur og bevægelse. Vil I med på skattejagt i Kelstrup Plantage? I skal 4 steder hen i skoven. Hvert sted skal i finde et tal og afspille en lille film, som fortæller lidt om stedet. Slut af med at finde Shelter Nord ved naturskolen. Det har et hemmeligt rum i gulvet, hvor der gemmer sig en præmie. Hvis I kan løse koden til det hemmelige rum, så får I en præmie!

  Turen er 3,5 km. I kan gå turen til fods eller på cykel. Startsted: Kelstrup Naturskole, Stokkebrovej 1B, 6340 Kruså.
  Spil 4 på stribe fra fre. d. 12. feb. til søn. d. 28. feb.

  Se flere aktiviteter på Kelstrup naturskole her

 • Sjov fysisk træning i naturen. Besøg Fladhøj Idrætsanlæg og tag med på en tur rundt om hele anlægget. Find 4 sjove øvelser på din vej, som alle kan være med til og som sikrer smil på læben og varme i kroppen. Du finder øvelserne på din telefon, når du nærmer dig det rigtige sted. 

  Startsted: Foran hovedindgangen til Fladhøj Hallen

  Turen er ca. 1 km og du er velkommen til at tage runden flere gange. Du kan også dyste mod venner og familie og tage runden på tid!