Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Tyske bekendtgørelser

Tysk vindmølleprojekt syd for Lydersholm

Kommunen gør opmærksom på, at de tyske myndigheder har genfremlagt et omfattende miljørapport for konkret vindmølleprojekt i Tyskland ved Ellhöft og Westre umiddelbart syd for den dansk-tyske grænse. Projektet er justeret i forhold til den høring der fandt sted i efteråret 2017. Projektet omhandler 6 nye vindmøller syd for grænsen Ellhöft/Westre. Projektet har grænseoverskridende påvirkning og er omfattet af Espoo regler. Der henvises til Miljøstyrelsens hjemmeside samt Espoo, hvor miljørapporter mv.. kan ses på dansk og tysk. 

Bemærkninger til sagen skal fremsendes til Miljøstyrelsen senest den 9. november 2018. 
Spørgsmål i sagen kan rettes til Plan, Rådhuset i Aabenraa.

Tysk vindmølleplan for Schleswig-Holstein

Kommunen gør opmærksom på at de tyske myndigheder har offentliggjort et forslag til vindmølleplan inkl. miljørapport for Schleswig-Holstein. Planen omfatter bl.a. områder umiddelbart syd for grænsen. Projektet har grænseoverskridende påvirkning og er omfattet af Espoo regler. Der henvises til Miljøstyrelsen hjemmeside samt Espoo, hvor miljørapporter mv. kan ses på dansk og tysk.

Bemærkninger til sagen skal fremsendes til Miljøstyrelsen senest den 3. januar 2019.
Spørgsmål i sagen kan rettes til Plan, Rådhuset i Aabenraa.

 

 

 

 

Fandt du siden nyttig?

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

Borgerservice - bestil tid