Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Vi er en kommune i sund vækst

Sund Vækst er ikke kun navnet på kommunens vækststrategi. Det er også et mål, vi arbejder hen imod sammen med borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Og vi er godt på vej.

  Som opfølgning på strategien har vi startet en proces for at udarbejde en ny Vækstplan. Vækstplanen skal rumme konkrete handlinger og tiltag, som skal være med til at føre strategien ud i livet.

  Vækstplan 2018 blev vedtaget af byrådet i juni 2014 og er fortsat gældende. Den indeholder en række konkrete projekter, som vi gennemfører frem mod 2018. Projekterne i Vækstplan 2018 bygger videre på kommunens styrkepositioner inden for: 

  • Sundhed og læring
  • Vilje til virksomhed

  Sundhed og læring er i centrum i en række projekter, der gennemføres frem mod 2018. Projekter såsom Aktiv Campus Aabenraa kobler sundhed og læring sammen i en fælles campus i Aabenraa by, hvor de studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser får nye fysiske rammer at lære og leve i.

  Vilje til virksomhed har afsæt i kommunens styrkepositioner indenfor transport og logistik. I Aabenraa Kommune er transport og logistik en stærk branche, der forbinder Danmark med Europa. Aabenraa Kommune er porten til Europa og tilbyder helt særlige muligheder inden for logistik og transport qua kommunens beliggenhed og serviceniveau som Gate Denmark.

  Med projekterne i Vækstplan 2018 ønsker vi at blive endnu mere attraktiv at flytte til og bo, besøge og drive virksomhed i. Vi ønsker, at borgere og virksomheder genkender billedet af en kommune i sund vækst og bidrager til fortællingen.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854

  Borgerservice - bestil tid