Bevæg dig for livet senior

Vi har fokus på at inspirere og motivere flere borgere til at være fysisk aktive. Om det er i foreninger eller selv-organiseret, det er lige meget, for uanset hvor det finder sted, så er det godt for sundheden og livskvaliteten. Derfor har vi indgået et samarbejde med DIF og DGI om projektet Bevæg dig for livet senior.

Gennem Bevæg dig for livet-partnerskabet er målet at få flere borgere til at leve et aktivt liv. Projektet har særligt fokus på de 60-67 årige, der kunne tænke sig at komme i gang med fysisk aktivitet enten i foreningslivet eller selv-organiseret på veje og stier eller i træningscenteret.

Projektet har en række fokusområder, men du er altid velkommen til at tage fat i os med din gode idé, eller hvis du oplever, at der er et særligt behov for at prøve noget af i dit lokalområde for at få flere gjort aktive.

Vores fokusområder er:

  • Gå-fællesskaber: Mangler du viden om, hvor du kan gå med eller kunne du tænke dig at blive gåvært
  • Foreningsudvikling: Hvor findes de gode tilbud for voksne nybegyndere allerede, og hvor er der energi, engagement og behov for at starte nye aktiviteter?
  • Fra genoptræning til foreningslivet: Hvordan guider vi borgere, der har været igennem et genoptræningsforløb videre, så den aktive livsstil fortsætter efter forløbets afslutning?

Kontaktperson

Signe Juler Bøgesvang, projektleder
Tlf.: 2425 5684 - sjb@aabenraa.dk