Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Eliteidræt

Elite Aabenraas kernefunktion er at skabe gode miljøer for talentudvikling i Aabenraa Kommune. For at det skal lykkes, kræver det løbende udvikling og et stærkt samarbejde med talenter, foreninger og erhvervsliv i Aabenraa Kommune.

  Eliteidræt - Aabenraa Kommune

  Elite Aabenraa består af en talentordning og en klubordning, der sættes i gang i 2014 og 2015. Elite Aabenraa er organiseret som et samarbejde imellem en stærk idrætsfaglig styregruppe og den daglige ledelse i kultur- og fritidsafdelingen.

  Talentordning
  Talentordningen er for unge mellem 15 og 25 år. Formålet er i tæt samarbejde med klubben at være med til at hæve talentets sportslige niveau. Talenter kan ansøge om optagelse i talentordningen fra juni 2014.

  Klubordning
  Klubordningen er for foreninger, der ønsker at arbejde målrettet med eliteidræt. De kan fra oktober 2014 ansøge om optagelse som udviklingsklub eller eliteidrætsklub.

  Læs mere om de to ordninger og deres ansøgningsfrister på eliteaabenraa.dk

  Eliteidrætspuljen

  Eliteidrætspuljen giver økonomisk støtte til:

  • Udøvere der dyrker idræt på internationalt niveau dvs. rangliste, ”Bobler” under Team Danmark eller talenter der er udtaget til bruttolandsholdstrupper.
  • Udøvere der dyrker idræt på højeste eller næsthøjeste nationale niveau.

  Eliteidrætspuljen kan søges af idrætsforeninger, som har hjemsted i Aabenraa Kommune, og som er anerkendt af Danmarks Idrætsforbund. Der kan søges om tilskud til holdfællesskaber eller enkeltpersoner.

  Læs mere i retningslinjerne for eliteidrætspuljen.

  Deadline for ansøgning til eliteidrætspuljen

  Ansøgningsskemaet skal udfyldes og indsendes senest den 1. april.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer