Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Talentudvikling og eliteidræt

Elite Aabenraas kernefunktion er at skabe gode miljøer for talentudvikling i Aabenraa Kommune. For at det skal lykkes, kræver det løbende udvikling og et stærkt samarbejde med talenter, foreninger og erhvervsliv i Aabenraa Kommune.

  Eliteidræt - Aabenraa Kommune

  Elite Aabenraa består af en talentordning og en klubordning. Elite Aabenraa er organiseret som et samarbejde imellem en stærk idrætsfaglig styregruppe og den daglige ledelse i kultur- og fritidsafdelingen.

  Talent- og collegeordning
  Talenter mellem 14 og 25 år kan søge om optagelse i Elite Aabenraa's talent- eller collegeordning. Formålet er i tæt samarbejde med klubben at være med til at hæve talentets sportslige niveau. Ansøgningsfristen er d. 1. juli.


  Klubordning
  Klubordningen er for foreninger, der ønsker at arbejde målrettet med eliteidræt. Foreninger kan ansøge om optagelse som udviklings- eller eliteidrætsklub.

  Læs mere om de ordningerne og deres ansøgningsfrister på eliteaabenraa.dk

  Eliteidrætspuljen

  Eliteidrætspuljen giver økonomisk støtte til:

  • Udøvere der dyrker idræt på internationalt niveau dvs. rangliste, ”Bobler” under Team Danmark eller talenter der er udtaget til bruttolandsholdstrupper.
  • Udøvere der dyrker idræt på højeste eller næsthøjeste nationale niveau.

  Eliteidrætspuljen kan søges af idrætsforeninger, som har hjemsted i Aabenraa Kommune, og som er anerkendt af Danmarks Idrætsforbund. Der kan søges om tilskud til holdfællesskaber eller enkeltpersoner.

  Læs mere i retningslinjerne for eliteidrætspuljen.

  Deadline for ansøgning til eliteidrætspuljen

  Ansøgningsskemaet skal udfyldes og indsendes senest den 1. april.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid