Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Løjt Kir­keby om­råde­for­nyel­ses­puljer

Som en del af områdefornyelsen i Løjt Kirkeby er der afsat penge til 2 puljer, som kan støtte lokale projekter og arrangementer. "Pulje til små projekter og arrangementer" og "Pulje til afprøvning". Puljerne kan søges i perioden 2017 - 2021. Læs mere om mulighederne herunder.

  Baggrund 

  Fra 2017 til og med 2021 gennemføres der områdefornyelse i Løjt Kirkeby. En del af områdefornyelsens penge er prioriteret til 2 puljer der kan støtte mindre projekter og arrangementer i byen. På denne side kan du finde information om puljerne . 

  Information om den samlede områdefornyelse kan findes på siden Områdefornyelse Løjt Kirkeby.

  Lokal puljefordeling

  Fra maj 2019 til og med april 2020 fordeles puljerne af en lokal puljegruppe under Løjtland Fællesråd. Har du en ide skal du derfor henvende til Løjtland Fællesråd med din ansøgning.

  Den lokale fordelingspraksis gennemføres i første omgang som et 1-årigt forsøg. Derefter vurderes om ordningen skal fortsætte resten af områdefornyelsesperioden. 

  Hvem kan søge puljerne? 

  Begge puljer kan søges af lokale borgere, foreninger, virksomheder og andre aktører samt af den kommunale forvaltning Kultur, Miljø & Erhverv.

   

   

   

   

   

   

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid