Puljer i Aabenraa Kommune

Her ser du en oversigt over puljer i Aabenraa Kommune. Følger du linkene vil du finde yderligere information om de enkelt puljer og blive guide frem til, hvordan du kan sende en ansøgning.

Kultur:

Folkeoplysning:

Idræt:

Sund:

Landdistrikter og byfornyelse:

Puljer til dansk/tyske projekter

Kulturfokus.dk
Kulturfokus.de

Andre fonde og hjælp til fundraising

Du kan få gratis adgang til fondsdatabasen fonde.dk ved at sende en mail med navn, forening og kommune til info@fonde.dk.
Her finder du måske den fond, der vil hjælpe dig.

Vil du søge andre fonde end de kommunale, er du velkommen til at kontakte kommunens fundraiser for sparring.
Trine Rosen Madsen, trm@aabenraa.dk / Tlf. 7376 6355

Tilmeld dig Aabenraa Kommunes puljecenter

Hvis du tilmelder dig Aabenraa Kommunes puljecenter får du blandt andet mulighed for at oprette en overvågningsagent. Via agenten vil du fremover modtage en automatisk mail med information om, hvornår de puljer du er interesseret i er åbne for ansøgning og, hvornår der er ansøgningsfrist

Sådan gør du:

  • Log ind via dette link og opret dig som bruger: https://aabenraa.project.emply.net/career/(Har du tidligere søgt puljer via Aabenraa Kommunes puljecenter kan du bruge dine tidligere log in oplysninger)
  • Under rubrikken ”overvågningsagent” kan du sætte kryds i den eller de puljer, som du er interesseret i at modtage oplysninger om.

Obs. langt de flest puljer i Aabenraa Kommune er tilgængelige for afkrydsning i puljecenteret. Der er dog enkelte puljer der administreres via andre systemer, og dem kan man ikke oprette en overvågningsagent på.

I puljecenteret kan du også få et hurtigt overblik over alle de puljer der aktuelt er åbne for ansøgninger.

Kontaktperson

Pernille Knudsen, kulturkonsulent
Tlf.: 7376 7184 - pknu@aabenraa.dk