Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Digi-Tech - Fremtidens uddannelse

Vil du gerne arbejde med mennesker, kodning og velfærdsteknologi, og har du et digitalt mindset? - så bliv Digi-Tech'er!

  Som Digi-tech'er bliver du uddannet SOSU-assistent og kommer til at arbejde målrettet med både udvikling og brugen af velfærdsteknologi.

  Det er nemlig brug for nogle særlige eksperter ude i plejen. Eksperter som ikke bare kan varetage det hele menneske, men som også har blik for det teknologiske og på den måde kan være med til at øge livskvaliteten for den enkelte. Du skal altså både arbejde med mennesker og med robotter.

  Som Digi-tech'er bliver du morgendagens SOSU assistent, du kommer til at gå forrest i forhold til velfærdsteknologi. Du får en central rolle forrest i forhold til velfærdsteknologi. Du får en central rolle i forhold til at se muligheder og hjælpe dine kollegaer med at bruge de nyeste teknologier.

  Initiativet til den nye Social -og sundhedsuddannelse er lavet i samarbejde mellem Aabenraa kommune og SOSU Syd, og den udvikles sammen med de øvrige Sønderjyske kommuner.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid