Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Hvordan kommer jeg igang med SOSU-uddannelsen?

Du vil møde forskellige undervisningsformer hvor der arbejdes med projekter, cases og gruppearbejde. I undervisningen vil der være både teori og praktisk afprøvning i skolens faglokaler og i nærmiljøet.

  Grundforløbets 1 er for dig, der starter direkte efter 9. eller 10. klasse.

  Grundforløb 1 er den indledende del af din erhvervsuddannelse og er et forberedende og afklarende forløb, som giver dig 20 ugers undervisning inden for hovedområderne omsorg, sundhed og pædagogik. Der tilbydes fagretningen: Psykologi, livsstil og moderne sundhed.

  På skolen arbejder de med forskellige pædagogiske metoder, hvor din læringsstil indgår. Undervisningen foregår fortrinsvist på de enkelte hold, hvor du, med udgangspunkt i de fastlagte temaer, arbejder med fagenes mål. Undervejs i forløbet vil der være krav om fremlæggelse og aflevering af forskellige opgaver.

   

  Grundforløb 2 giver dig 20 ugers undervisning rettet mod den erhvervsuddannelse, du gerne vil søge ind på bagefter. 
  Social og sundhedsskolen tilbyder dig, i forbindelse med grundforløb 2: Social- og sundhedshjælper, Social- og sundhedsassistent og Pædagogisk assistent.

  På grundforløbet kommer du til at arbejde med fag, der er specialiseret imod det hoved forløb, du ønsker at fortsætte på.

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid