Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Kultur- og fritidspolitik

Vær med til at skabe det gode kultur- og fritidsliv!

Har du gode ideer indenfor emnerne vandsport, musik, stier i naturen, formidling af natur og kultur, gourmet eller frivillighed?
Så har du mulighed for at være med til at udvikle projekter, som skal tegne kultur- fritidslivet i kommunen de kommende år.

- Læs mere herunder.

  Vær med til at skabe det gode kultur- og fritidsliv

  En tænketank med 60 ildsjæle og professionelle aktører fra kommunens kultur- og fritidsliv har i godt et års tid været engageret i processen med at udarbejde Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, som blev vedtaget af byrådet kort før sommerferien. Du kan se politikken ved at klikke på Kultur- og Fritidspolitik 2017 til højre her på siden.

  Tænketankens arbejde har udkrystalliseret sig i de første syv projektgrupper, som nu inviterer flere til at være med. Grupperne skal udforme beskrivelserne af de projekter, som Kultur- og Fritidsudvalget skal drøfte og vurdere efter jul. Så har du gode ideer omkring emnerne vandsport, musikliv, frivillighed, stier i naturen, formidling af naturgivne herligheder og kulturhistorie, handicapaktiviteter samt Havnens Dag & Gourmet, så er det nu, du har mulighed for at gøre din stemme gældende og være med til at udvikle projekter, som skal tegne kultur- og fritidslivet i kommunen de kommende år.

  Klik på "Projektgrupper" til højre her på siden og tag kontakt til formanden for gruppen, hvis du vil være med.

  Kultur og Fritidspolitikken er en justering af den tidligere politik, og Bibliotekspolitikken er blevet en del af Kultur- og Fritidspolitikken. Politikken er udarbejdet ud fra tre møder med en tænketank bestående af interessenter fra hele kommunen.

  Ane Tarp Hansen

  Kontaktperson

  Ane Tarp Hansen, kultur og fritidskonsulent
  Tlf.: 7376 8291 - atha@aabenraa.dk

  Fandt du siden nyttig?

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854 find ean-nummer

  Borgerservice - bestil tid