Chat med os Chatten er lukket
Kontakt os på
73767676
eller
send en mail til post@aabenraa.dk

Regentparret kører i karet gennem Aabenraa

Når H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen besøger Aabenraa Kommune fredag 4. september, får de et meget varieret program

02
062015

Der er lagt op til stor folkefest, når Kongeskibet Dannebrog med Regentparret ombord lægger til i Aabenraa fredag 4. september. 

Regentparret skal igennem et program, hvor der bliver rig lejlighed for kommunens borgere og gæster til at få et glimt af Regentparret. 

Et af punkterne i programmet er nemlig, at H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen kører gennem Aabenraa i karet. Dertil kommer, at der flere steder i løbet af dagen bliver lejlighed til at vifte med flag og vinke til Majestæten og Hans Kongelige Højhed. 

- Vi glæder os overordentlig meget til det kongelige besøg. Vi har bestræbt os på at lægge et program, hvor H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen kommer så vidt rundt i kommunen som muligt, og at de både får oplevet kultur og natur og får besøgt erhverv og institutioner. Samtidig har vi lagt vægt på, at de får lov at føle på og smage på noget af alt det, vi har at byde på i Aabenraa Kommune, pointerer borgmester Thomas Andresen. 

Besøget bliver delt op i en fælles programdel og en programdel, hvor H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen er hver for sig. 

Det fælles program foregår i Aabenraa, og det bringer Regentparret til: 

  • officiel modtagelse på Aabenraa Rådhus
  • rundvisning på Kunstmuseet Brundlund Slot
  • besøg hos Marcussen & Søn - Orgelbyggeri A/S
  • frokost på Folkehjem
  • afslutning på Storetorv 

Programmet for H.M. Dronningen: 

  • Lyreskovskolen i Bov
  • plejehjemmet Lergården på Høje Kolstrup
  • virksomheden Abena A/S i Aabenraa 

Programmet for H.K.H. Prinsgemalen: 

  • det økologiske mejeri Naturmælk i Tinglev
  • Det Maritime Kalvø ved Genner 

Borgmester Thomas Andresen og viceborgmester Ejler Schütt viser Regentparret rundt. Om aftenen er Regentparret værter ved en reception på Kongeskibet Dannebrog. 

Akkreditering m.m.
Det detaljerede program for Regentparrets besøg offentliggøres ca. tre uger før besøget og kan herefter ses på aabenraa.dk. Ved samme lejlighed offentliggøres proceduren for presseakkreditering samt et detaljeret presseprogram. Begge dele bliver også lagt på aabenraa.dk.

Sidst opdateret 24.02.2017
Fandt du siden nyttig?

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7676 fax:  7376 7677 post@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854

Borgerservice - bestil tid