Aabenraaer bliver ny dagplejeleder i Aabenraa Kommune

1. januar bliver det 47-årige Heidi Nielsen, som bliver leder af Dagplejen i Aabenraa Kommune

02
122020

Det bliver en erfaren pædagogisk profil, der sætter sig i dagplejelederstolen, når det nye år begynder og kalenderen viser 1. januar 2021. For Heidi Nielsen, der er uddannet pædagog og i knap 10 år har arbejdet i dagplejen i Kolding Kommune – senest i stillingen som souschef – er nemlig blevet valgt af et enigt ansættelsesudvalg.

- Jeg glæder mig til at starte og komme i gang med samarbejdet med alle medarbejdere i Aabenraa Dagpleje. Mit mål er, at både børn og forældre skal føle tryghed og nærhed, så forældrene har tillid til at aflevere deres guldklumper i dagplejen, siger 47-årige Heidi Nielsen og uddyber:

- Derfor skal medarbejderne også føle tryghed og tillid, og de vil mærke, at jeg har den indstilling at være tilgængelig og til stede for dem. For jeg brænder for dagplejen, da jeg nærmest er indbegrebet af det ved at have arbejdet med det i så mange år og har haft en mor, der har været dagplejer i Aabenraa i min opvækst.

Heidi Nielsen bor i Aabenraa sammen med sine tvillingepiger og er i øjeblikket i gang med en diplom i ledelse.

- Jeg er glad for, at Heidi har takket ja til stillingen som leder af Dagplejen i Aabenraa Kommune. Hun kommer med stor erfaring og har et indgående kendskab til dagplejens kerneopgaver. Jeg glæder mig til at samarbejde med Heidi, som bliver en del af dagtilbudsområdets ledergruppe, siger Jacob Svarre Winther, dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.