Problemer med VITAS

Der er en del virksomheder, der har problemer med Vitas blanketter. Når du arbejder med virksomhedspraktikker, løntilskud, voksenlære m.m. i Vitas og modtager du en blank side. Årsagen er, at du arbejder med internet Explorer 11. Denne browser bliver i øjeblikket udfaset.

27
052021

For at kunne oprette virksomhedspraktikker, løntilskud, voksenlære m.m. anbefales det i øjeblikket, at tilgå Vitas via den nyeste opdatering af Google Chrome el. lign.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering arbejder på at finde en løsning på problemet og det forventes løst ved en ny release den 14. juni.

VITAS er et digitalt ansøgnings- og bevillingssystem, som tilgås via NemID, hvor virksomheder kan ansøge om oprettelse af virksomhedsrettede tilbud (praktik og løntilskud) og en række andre ordninger. Ansøgningerne behandles og godkendes af sagsbehandlere i det lokale jobcenter.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på vores servicetelefon for virksomheder 73 76 66 00 eller pr. mail virksomhedsservice@aabenraa.dk