Nyhed er fra 03-12-2015

1. spadestik Multiarena 10. december

Nu sker det, som borgere og brugere af Aabenraa Svømme- og Idrætscenter har ventet på: Torsdag den 10. december tages første spadestik til Multiarena Aabenraa.

03
122015

Dermed tages endnu et stort skridt i realiseringen af Fremtidens Aabenraa og Aktiv Campus Aabenraa, der skal binde byens uddannelsesinstitutioner og fritidsfaciliteter sammen i et sammenhængende område.

- Jeg glæder mig over, at vi skridt for skridt og helt fysisk kan se, hvordan Aabenraa udvikler sig og bliver mere attraktiv - både at besøge og at bo i. Multiarena Aabenraa er et vigtigt skridt i denne retning, siger borgmester Thomas Andresen.

Hovedelementet i Multiarena Aabenraa er den nye dobbelthal, der både skal lægge gulv til foreningernes træningsbehov og til publikumsbegivenheder som håndboldligakampe, koncerter og andre kultur- og sportsevents. Hallen får plads til 1800 publikummer.

- Vi har fokus på at understøtte borgernes sunde og aktive liv, men vi ønsker også at skabe flere events, der giver genlyd i resten af landet og giver publikum en god oplevelse. Det får vi rigtig gode rammer til med den nye Multiarena Aabenraa, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Tim Wulff.

Men byggeriet af Multiarena Aabenraa omfatter også de faciliteter og fællesarealer, der binder den nye dobbelthal sammen med det eksisterende svømme- og idrætscenter. Blandt andet et stort torveområde med café.

Den samlede byggesum for Multiarena Aabenraa er 81,4 mio. kroner og byggeriet forventes færdigopført i foråret 2017.

Læs mere om Multiarena Aabenraa og Aktiv Campus Aabenraa på: www.fremtidensaabenraa.dk

Multiarena Aabenraa er et væsentligt projekt i Aabenraa Kommunes Vækstplan 2018 , der skal gøre kommunen mere attraktiv at flytte til, bo og drive virksomhed i. Læs mere om Vækstplan 2018

PROGRAM:

Kl. 13.00: Velkomst og tale ved borgmester Thomas Andresen

Kl. 13.10: Tale ved formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Tim Wulff

Kl. 13.15: Tale ved formand for Fritidsrådet, Jan Bundgaard

Kl. 13.20: Fælles 1. spadestik v/borgmester, udvalgsformand og fritidsrådsformand