Nyhed er fra 19-01-2021

11 elever og ni ansatte fra Fjordskolen og Kongehøjskolen hjemsendes

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Kongehøjskolen er seks elever og seks ansatte hjemsendt. På Fjordskolen er en medarbejder konstateret smittet, hvorfor der er hjemsendt fem elever og tre ansatte.

19
012021

På både Kongehøjskolen og Fjordskolen er der konstateret positive tilfælde af COVID-19. Det betyder, at der på Kongehøjskolen hjemsendes seks elever og seks ansatte, mens der på Fjordskolen hjemsendes fem elever og tre ansatte. De hjemsendte elever og ansatte er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og ansatte på både Kongehøjskolen og Fjordskolen om hjemsendelserne, der sker helt efter myndighedernes retningslinjer for opsporing af nære kontakter. Jeg vil som altid gerne opfordre til, at vi alle gør vores bedste for at overholde de gældende restriktioner, så vi kan inddæmme og begrænse smitten af COVID-19, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk