Nyhed er fra 16-04-2015

120 tilflyttere tager på bustur i kommunen

Lørdag den 25. april deltager ca. 120 nye borgere i Aabenraa Kommunes bustur og velkomstarrangement for tilflyttere

16
042015

Arrangementet er et tilbud til borgere, som har valgt at bosætte sig i Aabenraa Kommune inden for det seneste års tid. Arrangementet er en del af den velkomstpakke, som alle tilflyttere modtager.

Der er sendt invitationer til alle borgere, der er flyttet til Aabenraa Kommune i perioden 1. april 2014 - 1. marts 2015.

Turen udgår fra Aabenraa.

Kl. 12 samles alle deltagere i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa. Her fortæller borgmester Thomas Andresen mere om Aabenraa Kommune, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Derudover vil bosætningskoordinator Eva-Christine Olofin fortælle, hvad Aabenraa Kommune kan hjælper tilflyttere med. Rikke Buthler og Nelly Riggelsen, to lokale amatørkokke kendt fra TV, serverer en let sønderjysk tapas og fortæller lidt om de sønderjyske specialiteter.

Kl. 13 kører tre busser med borgmester Thomas Andresen, viceborgmester Ejler Schütt og udvalgsformand Tim Wulff som guider fra Aabenraa Rådhus. Turen går til Hjordkær, Hellevad og Rødekro, gennem Brunde og Egelund, over Genner og videre til Kalvø. Derfra går turen til Løjt Land og videre gennem Jørgensgård Skov, inden bussen returnerer til rådhuset ca. kl. 15.