Nyhed er fra 11-12-2020

15 elever og tre ansatte fra Fjordskolen hjemsendes

På grund af en positiv COVID-19 test hos en ansat på Fjordskolen er 15 elever og tre ansatte hjemsendt.

11
122020

En ansat på Fjordskolen er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer har hjemsendt 15 elever samt tre ansatte. De hjemsendte elever og ansatte er defineret som nære kontakter.

- De relevante forældre på Fjordskolen er orienteret. Hjemsendelsen sker helt i tråd med myndighedernes retningslinjer for nære kontakter. Som altid i disse situationer opfordrer jeg til, at alle følger de retningslinjer, der er på området, så vi kan inddæmme og begrænse smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk