Nyhed er fra 06-11-2020

8. klasse fra Løjt Skole hjemsendes

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev i en 8. klasse på Løjt Skole er en klasse og to elever fra andre klasser hjemsendt.

06
112020

En elev i 8. klasse på Løjt Skole er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen efter dialog med sundhedsmyndighederne har hjemsendt alle eleverne i den smittede elevs klasse samt to elever fra andre klasser. De hjemsendte er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og lærere på Løjt Skole om hjemsendelse af en 8. klasse samt to elever fra andre klasser. Hjemsendelsen er sket efter dialog med sundhedsmyndighederne. Jeg opfordrer fortsat til, at alle fortsat vil følge de gældende retningslinjer på området, da det er den eneste måde, vi kan inddæmme og forsinke smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk