Nyhed er fra 01-05-2018

Aabenraa Kommune ansætter ny Børne- og Familiechef

Anders Lundsgaard bliver fra 1. juni Aabenraa Kommunes nye Børne- og Familiechef, hvor han skal være med til at sikre en fortsat positiv udvikling på området.

01
052018

Det bliver et velkendt ansigt, der overtager stillingen som Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg har nemlig besluttet at ansætte 39-årige Anders Lundsgaard, der kommer fra en stilling som PPR-leder i Aabenraa Kommune, som ny Børne- og Familiechef per 1. juni.

- Jeg er meget glad for, at det er netop Anders, der bliver den ny Børne- og Familiechef. Han kender Aabenraa Kommune mere end godt og vil sikre en fortsat positiv udvikling på området, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør Børn og Skole.

Den nye Børne- og Familiechef glæder sig meget til at starte i sit nye job i næste måned, som han overtager, efter Mette Høck Bostrup tidligere på året sagde ja til nye udfordringer.

- Selvom det er en ambivalent følelse at sige farvel til nogle yderst fantastiske kolleger, som jeg har arbejdet tæt sammen med som PPR-leder, så bliver det også et spændende kapitel at tage fat på for mig som Børne- og Familiechef. For der er blandt andet en spændende proces i gang med Aabenraa-modellen , som jeg glæder mig til at gå dybere ind i, siger Anders Lundsgaard og uddyber:

- Aabenraa-modellen har vist, at vi med en så tidlig indsats som muligt i det enkelte udsatte barns liv skaber reelle, positive forandringer for familierne med effektfulde indsatser. Det sker blandt andet med en investering i flere rådgivere på området, så der bliver mere rum og tid til det enkelte barn.

Fakta om Anders Lundsgaard

Anders Lundsgaard er 39 år, uddannet cand.psych.aut. fra Aarhus Universitet og har været ansat som leder af PPR i Aabenraa Kommune siden marts 2015.

Anders er gift og har to drenge på 12 år og en datter på fire år. De bor i Varde.

Han starter 1. juni i sin nye stilling som Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune.