Nyhed er fra 15-12-2020

Aabenraa Kommune bliver omfattet af udvidede COVID-19-restriktioner

For Aabenraa Kommune gælder, lige som resten af landets kommuner, at de udvidede restriktioner og tiltag for at begrænse smitten af COVID-19 træder i kraft 16. december klokken 16.00.

15
122020

Fra onsdag 16. december klokken 16.00 er alle landets kommuner underlagt de udvidede restriktioner, som hidtil har været pålagt 69 af landets kommuner. Det betyder, at der også i Aabenraa Kommune indføres flere restriktioner for at begrænse smitten af COVID-19.

- Jeg er netop blevet orienteret af sundhedsministeren om, at Aabenraa Kommune fra i morgen klokken 16.00 er omfattet af de restriktioner, som også har været gældende i 69 af landets kommuner den sidste uges tid. Hele landet skal nu yde en samlet indsats for at inddæmme og begrænse smitten af COVID-19. Borgerne kan fra i morgen løbende orientere sig på Aabenraa Kommunes hjemmeside, facebookside, AULA og de steder, hvor de normalt får informationer fra kommunen, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Thomas Andresen.

Aabenraa Kommunes beredskab er naturligvis fortsat aktiveret og har i dag holdt møder om situationen. I morgen træder beredskabet igen sammen for at udmønte de udvidede restriktioner, som indtil videre har været gældende i 69 af landets kommuner.

Aabenraa Kommune vil hurtigst muligt kommunikere løbende om de nye, lokale restriktioner på www.aabenraa.dk og på Aabenraa Kommunes facebookside.

Kontaktperson

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk